Seminar mbi Hotel Revenue Management

Seminar

mbi

Hotel Revenue Management

Epoka Revenue!

22 Prill 2017 

Hotel Colosseo

Rruga Kolë Idromeno

4000 Shkodër

Me kënaqësinë më të madhe ju njoftojmë se me 22 Prill 2017 pranë Hotel Colosseo Shkodër do të zhvillohet Seminari mbi Teknikat e “Revenue Management” per Hotelet. Seminari është falas dhe sponzorizohet nga Franco Grasso Revenue Team, një kompani ndërkombëtare në fushën e Revenue Management [Menaxhimi i të Ardhurave] me bazë në Itali. Seminari do të mbahet nga Dr. Franco Grasso, CEO (kryeshefi ekzekutiv) dhe themelues i Franco Grasso Revenue Team.

Përmbajtja e Seminarit

Seminari do të paraqesë një model inovativ të menaxhimit ekonomik të njohur si Revenue Management [Menaxhimi i të Ardhurave]. Parimet dhe know-how i teknikave tona të Menaxhimit të të Ardhurave janë të bazuara në përcaktimin e një politike tarifore dinamike dhe një shpërndarje të përshtatshme në internet të portaleve të prenotimit orientuar në mënyrë strategjike në treg në mënyrë që të marrim fitimin maksimal të mundur. Seminari iu drejtohet; Hotelierëve, Biznesmenëve, Menaxherëve te hoteleve, Drejtorëve te shitjes, Shoqatës së Turizmit, Universiteteve – Fakulteti i Ekonomisë / Departamenti Menaxhim Turizmi dhe të gjithë të interesuarve të sektorit të mikpritjes.

Në të ardhmen, etika dhe dituria do të jenë parakushtet për krijimin e vlerës ekonomike dhe zbatimin e menaxhimit të të ardhurave(Revenue Management), që është shprehja e skajshme e kësaj. Do të jetë në çdo sektor të ekonomisë dhe më në fund nuk do të ketë çmim shumë të larta ose shumë të ulëta por vetëm çmime dinamike në përputhje me fluksin e vazhdueshëm të jetës sonë.

Rreth Dr. Franco Grasso dhe Revenue Team

Dr. Franco Grasso rikthehet saktësisht pas tre viteve në Shqipëri por kësaj rradhe në Shkodër. Ai është një ekspert në “Hotel Revenue Management” [Menaxhimi i të Ardhurave per Hotelet].

Shkrimtar dhe pedagog, për më shumë se 12 viteve ai ofron konsulencë në këtë fushë per hotele të ndryshme nepër Botë, dhe bizneseve të tjera ku mund të aplikohen këto teknika. Përveç kësaj, ai ka botuar dy libra në lidhje me Revenue Management, të dy best sellers.

Revenue Team është një grup pune i formuar nga të rinj profesionistë të përgatitur për të përballuar punën e përditshme për hotelet në konsulencë, dhe për të mbajtur kurse formuese pedagogjike në shkolla dhe universitete dedikuar menaxhimit turistik për hoteleri. Profesionistët në shërbim të kompanisë tuaj. Një grup pune Revenue në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Të aftë të menaxhojnë të ardhurat në mënyre strategjike.

Franco Grasso Revenue Team është kompania e parë në Itali që futi konceptin

e “Revenue Management per Hoteleri”. Si pasojë, kjo ka garantuar sukses në treg dhe frymëzoi firma të panumërta për të përdorur të njëjtën metodë.

PROGRAM

Programi

9.00 → Regjistrimi i pjesëmarrësve

9.30 → Nisja

Pjesa e parë:

11.30 → Coffee Break

Pjesa e dytë:

1.30 → Fund

Pas përfundimit të Seminarit do të jetë e mundur të prenotohen takime one-to-one

me Dr. Franco Grasso ose Julian Ndrejaj.

Contact Us Now

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  © 2012/2016 Franco Grasso • P.IVA 12172881000 PrivacyTerms of use
  Credits

  Vuoi fare Revenue? Qui c'è tutto quello che ti serve!
  E-BOOK
  SCARICALO GRATUITAMENTE

  REVENUE MANAGEMENT
  MIGLIORA VENDITE E PROFITTI
  SOFTWARE REVOLUTION PLUS
  RICHIEDILO E PROVALO GRATIS
  10 COSE CHE DEVI ASSOLUTAMENTE SAPERE DI REVENUE MANAGEMENT
  RICHIEDICI UNO SCREENING GRATUITO DELLA TUA STRUTTURA RICETTIVA
  TOCCA CON MANO I VANTAGGI DEL NOSTRO SOFTWARE PER IL REVENUE MANAGEMENT
  E-BOOK
  SCARICALO GRATUITAMENTE
  10 COSE DA SAPERE DI REVENUE MANAGEMENT
  REVENUE MANAGEMENT
  MIGLIORA VENDITE E PROFITTI
  FAI UNO SCREENING REVENUE
  GRATUITO
  REVOLUTION PLUS
  RICHIEDILO E PROVALO GRATIS
  SCOPRI I VANTAGGI DEL NOSTRO
  SOFTWARE REVENUE MANAGEMENT